0527-522136
Uw regio specialist voor zorgeloze woningontruiming en verhuizing

Woningontruiming FGD

Uw specialist voor woningontruiming en verhuizing in uw eigen regio. Meer dan 1.580 klantbeoordelingen met rapportcijfer 9,6. Bij het woning ontruimen worden alle meubels, inboedel, vloerbedekking en dergelijke door ons met zorg verwijderd. Alle nog bruikbare inboedel wordt zoveel mogelijk via de goede doelen en maatschappelijke instellingen waarmee Woningontruiming FGD mee samenwerkt een herbestemming gegeven. Woningontruiming FGD maakt deel uit van de landelijke organisatie Woningontruiming Regionaal B.V. voor meer informatie klik hier!

Specialist in woning ontruimen en verhuizen van groot naar klein in uw eigen regio

Woningontruiming FGD is de specialist voor huisontruiming en verhuizing. Meer dan 1.580 klantreviews! Ons concept dat wij aanbieden voor woning ontruimen en verhuizen is uniek en  succesvol. Communicatie met de klant is daarbij belangrijk. Gedurende de ontruiming van de woning wordt u volledig op de hoogte gehouden. Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel.

Bruikbare huisraad gooien wij niet weg! Wij zorgen er liever voor dat iemand anders er nog iets aan heeft. Dat scheelt u een hoop onnodige kosten en bovendien maakt u iemand anders nog blij! Wij halen uw huis leeg op een respectvolle, efficiënte manier en tegen redelijke prijzen!

Heeft u interesse in onze dienstverlening? Rogier Breugem maakt graag met u een afspraak  om uw wensen te bespreken en een gratis offerte op te stellen. Rogier Breugem beoordeelt meteen of er mogelijk waardevolle inboedel in de woning aanwezig is, die wellicht bij het veilinghuis aangeboden kan worden. De opbrengst van de inboedel komt uiteraard ten goede aan u. Meteen na het offertebezoek, ontvangt u alle besproken werkzaamheden via de mail, met een prijsvoorstel. Zo weet u exact wat u van ons kunt verwachten.

Gaat u akkoord met de offerte? Dan wordt er een afspraak gemaakt voor de woningontruiming en/ of verhuizing. Op de afgesproken datum worden de werkzaamheden conform afspraak uitgevoerd door Rogier Breugem en zijn medewerkers. Als er tijdens de ontruiming overige spullen van waarde worden tegenkomen, dan worden deze voor u apart gehouden. Denk hierbij ook aan spullen met een hoge emotionele waarde zoals sieraden en foto's.

Iedere huisontruiming of verhuizing vraagt om een maatwerk oplossing. Woningontruiming FGD biedt dan ook maatwerk en past zich aan aan uw wensen en die van de verhuurder of makelaar. Vanaf het moment dat u sleutels van de woning aan Woningontruiming FGD toevertrouwd, zorgen wij ervoor dat de woning keurig wordt opgeleverd aan u, de verhuurder of makelaar.

Woningontruiming FGD in uw eigen regio:

Woningontruiming Groningen, Leeuwarden, Assen, Heerenveen, Dronten, Lelystad, Emmen, Sneek, Hoogeveen, Emmeloord, Kampen, Appingedam, Winschoten, Veendam, Stadskanaal, Meppel, Steenwijk, Wolvega, Heerenveen, Drachten, Harlingen, Dokkum, Roden, Hoogezand en alle dorpen die om deze genoemde dorpen/ steden heen liggen.

Bekijk onze werkwijze Vraag vrijblijvend een offerte aan

Woningontruiming FGD

Uw regiomanager Rogier Breugem maakt graag een afspraak voor een gratis offerte.

Hoe werkt Regionaal?

Bekijk onze introductie film, u krijgt meteen een duidelijk beeld hoe wij werken.