0527-522136
Gun uw gebruikte inboedel een tweede leven via goede doelen 

Inboedel of huisraad opkopen?

Woningontruiming FGD geeft uw inboedel of huisraad een tweede leven via diverse goede doelen en sociaal maatschappelijke instellingen waarmee wij samenwerken. Wij maken graag iemand anders blij met uw gebruikte spullen. Woningontruiming FGD koopt daarom uw inboedel niet op. Alle nog bruikbare inboedel krijgt weer een plekje bij iemand die het héél hard kan gebruiken.

Zo gaat al het textiel naar het Leger des Heils afdeling ReShare en bruikbaar serviesgoed, meubels, etcetera naar kringlooporganisaties, zorginstellingen, jeugdopvang, studenten en overige charitatieve instellingen. Hierdoor kunnen wij u niet helpen bij het opkopen van uw gebruikte meubels en overige huisraad. Het is sowieso lastig om opkopers te vinden voor uw inboedel, omdat het aanbod op websites als Marktplaats er vol mee staat.

Wilt u ook andere mensen blij maken met de overgebleven inboedel? We halen het graag bij u op en zorgen ervoor dat het een goede herbestemming krijgt. Het ophalen van deze meubels is niet gratis. U betaalt ons voor de tijd dat wij ermee bezig zijn. 

Mocht de inboedel van waarde zijn, zoals bijvoorbeeld antiek, dan brengen wij (uitsluitend) onze klanten in contact met een erkend veilinghuis waarmee wij samenwerken. 

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen aan ons?
Belt u voor persoonlijk advies:

0527 - 263 262