0527-522136
Woningontruiming Sanstra voor de regio Almelo - Apeldoorn - Deventer - Ede - Harderwijk - Hengelo - Nunspeet - Zutphen - Zwolle

Woningontruiming Sanstra


Woningontruiming Sanstra is u graag van dienst in de regio Almelo, Deventer, Ede, Harderwijk, Apeldoorn, Zwolle en Enschede. Uw contactpersoon voor deze regio is Richard Sanstra.

Richard is al jaren werkzaam als zelfstandig ondernemer in Apeldoorn. Richard is een vakman op allerlei terreinen. Zo is hij al jaren werkzaam als timmerman c.q. meubelmaker voor wat betreft het op maat maken van meubelen en zet hij zijn kwaliteiten in bij de renovatie van woningen. Daarnaast heeft hij samen met zijn vrouw Helma een grafkistenlijn voor baby, kinderen en volwassenen ontworpen. Zijn passie daarvoor is ontstaan door het verlies van dierbaren in de familie en kennissenkring.

Het ontruimen van een woning en of verhuizing met alle bijkomende werkzaamheden van dien is bij Richard in betrouwbare handen. Zijn vrouw Helma helpt hem op de achtergrond. U zal merken dat een luisterend oor, voldoen aan de wensen van de cliënt, afspraken nakomen, vertrouwen en steun bieden centraal staan. Daarnaast is Richard discreet, professioneel en hij gaat voor kwaliteit! 

In de regio van Woningontruiming Sanstra wordt een totaalconcept aangeboden op het gebied van woningontruimingen, waarbij respectvol wordt omgegaan met het ontruimen van de woning. Verder bieden wij verhuizingen van groot naar klein aan en zorgen wij ervoor dat de woning weer bezemschoon wordt opgeleverd aan de opdrachtgever, notaris, bewindvoerder, makelaar of woningbouwvereniging. U ontvangt altijd een offerte op papier voordat wij bij u aan de slag gaan. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent. Als u akkoord bent met de offerte, maken wij een afspraak met u wanneer wij met de werkzaamheden gaan starten. Tot die tijd kunt u alle spullen die u zelf wilt behouden uit de woning halen. Woningontruiming Sanstra kan eventueel ook boedel naar uzelf of naar familieleden verhuizen. Eigenlijk is alles bespreekbaar c.q. mogelijk.

Woningontruiming Sanstra maakt deel uit van Woningontruiming Regionaal B.V. Om onze kwaliteit te waarborgen, bieden wij Woningontruiming met garantie aan volgens ons KKVP garantiezegel.
K= Klanttevredenheidsonderzoek
K= wij zijn drager van het mkbOK keurmerk
V= Alle regiomanagers zijn voorzien van een VOG (Verklaring omtrent gedrag)
P= Wij werken samen met een groot netwerk aan betrouwbare partners. 


Woningontruiming Sanstra
Richard Sanstra
Gemzenstraat 98
7315 EP Apeldoorn
Telefoonnr. 055 - 203 20 52 Bezoek de website Offerte aanvragen