0527-522136
Als woningontruimingsbedrijf komen wij van Woningontruiming Lemmers op de meest bijzondere plekjes in Noord-Nederland. Meestal ontruimen we huizen waar mensen in gewoond hebben maar soms hebben de huizen ook een andere bestemming dan een woonbestemming. Zo was het ook deze keer bij de ontruiming in Opeinde, vlak bij Drachten.
Naar overzicht

Het komt voor de bakker!

31 oktober 2015 Als woningontruimingsbedrijf komen wij van Woningontruiming Lemmers op de meest bijzondere plekjes in Noord-Nederland. Meestal ontruimen we huizen waar mensen in gewoond hebben maar soms hebben de huizen ook een andere bestemming dan een woonbestemming. Zo was het ook deze keer bij de ontruiming in Opeinde, vlak bij Drachten.


Het huis in Opeinde had naast een woonbestemming ook een prachtige oude bakkerij in zich verscholen. De vraag aan ons was of wij het pand wilden ontruimen en schoon wilden opleveren. Zo gezegd, zo gedaan.

We kwamen de mooiste voorwerpen tegen die je in een oude bakkerij mag verwachten, een oude baktafel, blikken, vormpjes en broodplanken. Helaas was de heerlijke geur van verse broodjes niet meer te ruiken maar de sfeer die hier ooit is geweest, was nog zeker te proeven.
 

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.