0527-522136
Woningontruiming Regionaal B.V., de landelijke hulpverlener bij vrijwillige woningontruimingen en seniorenverhuizingen ondersteunt met de overgebleven inboedel uit de woningen, vele goede doelen, zoals bijvoorbeeld het Leger des Heils.
Naar overzicht

Nieuwe landelijke samenwerkingen voor Woningontruiming Regionaal B.V.

18 mei 2012 Woningontruiming Regionaal B.V., de landelijke hulpverlener bij vrijwillige woningontruimingen en seniorenverhuizingen ondersteunt met de overgebleven inboedel uit de woningen, vele goede doelen, zoals bijvoorbeeld het Leger des Heils.


Woningontruiming Regionaal B.V., de landelijke hulpverlener bij vrijwillige woningontruimingen en seniorenverhuizingen ondersteunt met de overgebleven inboedel uit de woningen, vele goede doelen, zoals bijvoorbeeld het Leger des Heils.


Daarnaast draagt zij graag haar steentje bij aan diverse andere projecten met een sociaal maatschappelijk karakter. De nieuwe samenwerkingen met De Werkschool, Thuiszorgmakelaar en Senior Service voegen hier weer iets aan toe.
Afgelopen zomerperiode heeft Woningontruiming Regionaal B.V. gebruikt om haar samenwerking met doelgroep gerelateerde bedrijven uit te breiden, waarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijk punt is.


De Werkschool

Via De Werkschool bieden alle regio's van Woningontruiming Regionaal B.V. jongeren tussen de 16 en 21 jaar een kans om via praktijkervaring en zorgvuldige begeleiding aan de slag te gaan. Het gaat om jongeren die via het 'normale' traject moeilijk aan een baan komen en staan ingeschreven bij het Praktijkonderwijs en het Voorgezet SpeciaalOnderwijs.


Thuiszorgmakelaar

Thuiszorgmakelaar is een organisatie die zorg regelt met betrekking tot het huishouden, verzorging en verpleging. Zij regelen en verzorgen deskundige zorgaanvragen, onafhankelijke (thuis)zorg bemiddeling, terminale en palliatieve zorg en PGB administraties. Deze dienstverlening heeft vaak betrekking op de laatste fase van een leven. Wanneer in dit traject een verhuizing en uiteindelijk een woningontruiming nodig is, wordt deze verzorgd in samenwerking met de ontruimers van Woningontruiming Regionaal B.V.


Senior Service

De dienstverlening van Senior Service heeft betrekking op het leveren van professionele mantelzorgers die senioren ondersteunen bij de dagelijkse activiteiten. Zo regelen ze onder andere vervoer, gaan ze mee naar de huisarts, doen ze boodschappen en drinken ze ook gezellig samen een kop koffie. Hierbij is het mogelijk dat de cliënt een vast gezicht krijgt. Woningontruiming Regionaal B.V. biedt in samenwerking met Senior Service hulp bij de verhuizing naar een zorginstelling of complete huisontruiming bij overlijden. Ook zullen de regiomanagers van Regionaal hun klanten attenderen op deze prettige dienstverlening. 

Eigenaresse van Woningontruiming Regionaal B.V., Carry van Swieten, is erg blij met deze nieuwe samenwerkingen. "Steeds meer bedrijven weten ons te vinden en willen met ons een samenwerking aan gaan.

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn wij natuurlijk ook heel content met deze organisaties. In een land waar steeds meer ouderen komen, is het fantastisch dat er zoveel bedrijven zijn die deze doelgroep ondersteunen bij het ouder worden. En aan de andere kant vinden wij het ook fantastisch om de nieuwe generatie, die niet gemakkelijk een kans in onze maatschappij krijgt, juist wel een kans te geven. Het zijn vaak de meest gemotiveerde mensen daar zijn wij natuurlijk heel blij mee en daar zijn ook onze klanten bij gebaat.", aldus Carry van Swieten

Wilt u  meer informatie over deze bedrijven, kijkt u dan op www.werkscholen.nl, www.thuiszorgmakelaar.nl, www.seniorservice.nl en www.woningontruiming-regionaal.nl.


 

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.