0527-522136
Bij elke afspraak voor een woningontruiming is het weer interessant om het huis en de betreffende familie te ontmoeten. Elke familie is namelijk anders en ieder huis zeker ook. De ene familie vertelt je alles over het huis, de ander laat je alles van het huis zien en weer een ander geeft je alleen de sleutel waardoor je het huis zelf mag ontdekken. Elke manier is goed want elke familie mag het op zijn eigen manier doen. Bij Woningontruiming Lemmers respecteren we dit en doen we het zoals de familie het graag zou willen.
Naar overzicht

Wat zit er achter die deuren?

27 juni 2015 Bij elke afspraak voor een woningontruiming is het weer interessant om het huis en de betreffende familie te ontmoeten. Elke familie is namelijk anders en ieder huis zeker ook. De ene familie vertelt je alles over het huis, de ander laat je alles van het huis zien en weer een ander geeft je alleen de sleutel waardoor je het huis zelf mag ontdekken. Elke manier is goed want elke familie mag het op zijn eigen manier doen. Bij Woningontruiming Lemmers respecteren we dit en doen we het zoals de familie het graag zou willen.


Tijdens de eerste afspraak zullen we in overleg met u het hele huis bekijken om goede afspraken te maken over wat er ontruimd moet worden. Wij willen het hele huis graag zien zodat wij de wensen van de familie zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Wij van Woningontruiming Lemmers kunnen op deze manier het huis zo goed mogelijk ontruimen en schoonmaken.  
 
Door het uitvoerig ontruimen en schoonmaken van het hele huis, komen wij vaak ook leuke en interessante dingen tegen. Zo ook laatst tijdens een woningontruiming in Friesland. We zagen twee mooie deuren in een woonkamer waardoor we er al op bedacht waren dat dit waarschijnlijk geen gewone deuren waren. En inderdaad, achter de deuren zat namelijk een mooie bedstee verscholen. Zo zie je maar weer, ieder huis heeft zijn bijzonderheden! 

Deel dit bericht

Service

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief
Typ bovenstaande code over.