0527-522136
Niets is fijner als een bedrijf u wordt aanbevolen door iemand die weet hoe wij werken.

Reacties van klanten over Woningontruiming FGD

De medewerkers van Woningontruiming FGD doen hun werk met enthousiasme en aandacht voor haar klanten, we hebben immers als doel om u te ontzorgen. Uit de vele reacties die wij na afloop van onze werkzaamheden krijgen, blijkt dat dit ook als zodanig wordt ervaren en dat is leuk! We delen graag een aantal van deze reacties met u op deze pagina. Uit privacy overwegingen zijn de reacties anoniem gemaakt. Lees ook onze reviews op de website van de Feedbackcompany.

Klantenbeoordelingen Woningontruiming Regionaal

Huisontruiming in Leeuwarden

“Mijn man en ik willen u bedanken dat u alles zo fijn voor ons regelt want er valt daardoor een enorme last van ons af. Ook is het fijn dat u verder alles met de woningvereniging heeft geregeld want voor ons blijft het allemaal emotioneel en nu kunnen we het gaan verwerken omdat we nergens meer aan hoeven te denken en het voor ons wordt gedaan”.

Seniorenverhuizing en huisontruiming Groningen

"We willen jullie graag de complimenten van de verhuurder doorgeven. Bij de eerste afspraak vond hij het er prima uitzien, vertelde dat hij de woningen zelden  "zo netjes en in zo'n goede staat" aantrof bij oplevering. Hierdoor was de tweede afspraak in principe overbodig, maar Rob had er niet op gerekend, dus vandaag is alsnog de 'sleuteloverdracht'. Nogmaals bedankt, er is ons heel wat uit handen genomen door jullie inzet."

Woningontruiming in Assen

"Zoals u dinsdagmiddag van uw werknemers reeds had vernomen is ondergetekende bijzonder tevreden over de keurige schone oplevering van onze ouderlijke woning. Daarbij bewondering voor de mensen, die bij deze hoge temperaturen vele malen 32 traptreden af en opliepen. Als dank hierbij de door mij gemaakte fotoserie. Vanmorgen de sleutels van het huis afgegeven bij de verhuurder, zodat nu alleen nog onze talrijke herinneringen blijven."

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen aan ons?
Belt u voor persoonlijk advies:

0527 - 263 262